Yrittäjät avaruuden pääkaupungin mannekiineina

Seinäjoki jatkaa tänäkin vuonna voittokulkuaan yrittäjien ykköskaupunkina Suomessa. Kaupunki elää ja hengittää yritysten onnistumisen, menestyksen ja kasvun tahdissa. Yrittäjät ovat kaupunkimme käyntikortti, siksi on luontevaa nostaa yrittäjien tarinoita ja ajatuksia framille.

– Syksyn aikana julkaisemme Tilaa tähdille -sarjassa kahdeksan uutta yrittäjähaastattelua. Juttujen avulla vahvistamme mielikuvaa Seinäjoesta yrittäjien parhaana kaupunkina toimia – ja menestyä. Hyödynnämme tarinoita myös valtakunnallisesti Seinäjoen markkinoinnissa uusille, sijoittuville yrityksille. Alueella jo toimiva yrittäjä kertoo kaikkein autenttisimman tarinan, markkinointipäällikkö Sanna Männikkö Into Seinäjoesta kuvaa.

Juttusarjassa ovat tällä kertaa mukana Jussi Saarijärvi, Tommi Rantala, Johannes Karhu, Juhani Pakari, Tea Katila, Hannu Pennala, Arja Suomalainen ja Sanna Ylisaari. Myös juttujen tekijöinä on hyödynnetty paikallisia yrittäjiä: toimittaja Kirsi Haapamattia ja valokuvaaja Krista Luomaa. Jutut kootaan lähiviikkoina sivulle https://investseinajoki.fi/tilaa-tahdille/

Iso joukko yrittäjiä on tänä syksynä mukana myös kauppakeskustan markkinointikampanjassa, jossa yrittäjät koottiin perhepotrettiin toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi palveltaviksi.

– Mitä enemmän yrittäjät ovat kasvoina esillä, sitä vahvempi imago koko kaupungilla. Ja sitä paremmin menee kaikilla, näin uskon.

Julkaistut haastattelut:
Jussi Saarijärvi, Perintäritari
Arja Suomalainen, SeiKat
Hannu Pennala, Moto-Seinäjoki, Crossfit Seinäjoki
Tea Katila, Katilan tila
Juhani Pakari, Seinäjoen lentoasema
Johannes Karhu, Rakennus Karhu
Sanna Ylisaari, K-market Viljami

Lisätietoja kampanjasta: Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

PS: ilmianna itsesi, naapuriyrittäjä tai yrittäjäkaverisi mukaan seuraavaan Tilaa tähdille yrittäjäkampanjaan.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa