intoseinajoki.fi
17.04.2020

Yritysryhmistä potkua bisnekseen kriisiaikana

Pienet yritykset koronakriisin yli -hanke (PYKKI) on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Haku yritysryhmiin on nimittäin juuri auennut ja onlinetapahtumia on jo julkaistu. Yritysryhmiä muodostetaan nopealla aikataululla, ja ensimmäiset aloittavat toukokuun alussa. Hae siis pian mukaan täältä!

Mistä oikein on kyse ja kuinka pääsee mukaan?

Yritysryhmät tarjoavat yrityksille vertaistuen lisäksi konkreettista neuvontaa ja käytännön vinkkejä liiketoiminnan tasapainottamiseen ja elvyttämiseen koronakriisin aikana. Osallistujat saavat vaikuttaa siihen, mitä teemoja ryhmässä käsitellään.

Noin 3-5 yrityksen ryhmät tapaavat verkossa yhteensä 4 kertaa touko-syyskuun aikana. Tapaamisten lisäksi järjestetään kaikille avoimia Kriisin yli -onlinekahviloita ja -webinaareja ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. Osallistuminen on täysin maksutonta. Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kiinnostuneet seinäjokiset yritykset!

Haku tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Muodostamme ryhmät hakemusten perusteella ja otamme sähköpostitse yhteyttä valittuihin yrityksiin.

Merkkaa myös Kriisin yli -onlinetapahtumat kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa saat joko sähköpostitse tai soittamalla:
Helmi Yli-Knuuttila | helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi | 050 347 2200

Yritysryhmät ja Kriisin yli -verkkotapahtumat ovat osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa