Haku käynnissä: haasta ajatuksesi yrittäjien pienryhmässä

Huhtikuussa starttaavat jo neljättä kertaa suositut, pienille ja keskikokoisille yrityksille suunnatut ryhmät, joissa pääset haastamaan ajatuksiasi sekä saamaan sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen.

Yritysryhmissä etsitään valmentajien ja yrittäjäkollegoiden kanssa vastauksia mm. siihen, mistä löytää uusia asiakkaita tai pysyä jatkuvassa muutoksessa mukana.

Vertaistuen lisäksi osallistujat saavat konkreettista neuvontaa ja käytännön vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen. Ryhmissä käsiteltävät teemat ja sparraajiksi kutsuttavat asiantuntijat valitaan osallistujien tarpeiden mukaan.

”Nämä yritysryhmätapaamisten sparraukset olivat äärettömän hyvä keino reflektoida omaa tapaa tehdä töitä suhteessa siihen, onko se kuitenkaan rahallisesti kannattavaa.” Näin kuvaa yksi syksyn yritysryhmään osallistunut yrittäjä.

Haku huhtikuussa starttaaviin yritysryhmiin on käynnistynyt

Kolmen yrityksen ryhmät tapaavat joko verkossa tai livenä yhteensä neljä kertaa huhti-kesäkuun aikana. Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 15. huhtikuuta. Osallistuminen on maksutonta, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet Seinäjoen alueen yritykset.

Hae yritysryhmään klikkaamalla tätä linkkiä.

Lisätietoja: Niina Koskipalo / niina.koskipalo(at)intoseinajoki.fi, Riina Mansikkamäki / riina.mansikkamaki(at)intoseinajoki.fi


Yritysryhmät ovat osa Yritykset koronakriisin yli (YKY) -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa