Liiketoiminnan sparrausta pienryhmissä – ilmoittaudu mukaan NYT!

Tammikuussa 2021 starttaa jo kolmatta kertaa suositut, pienyrityksille suunnatut yritysryhmät. Ilmoittaudu mukaan, niin pääset haastamaan ajatuksiasi sekä saamaan sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen.

Yritysryhmissä etsitään valmentajien ja kanssayrittäjien kanssa vastauksia mm. siihen, mistä löytää uusia asiakkaita tai varmistaa jo olemassa olevien pysyvyys tai kuinka tehdä mahdollisimman nykyaikaisesti myyntiä ja markkinointia.

Vertaistuen lisäksi osallistujat saavat konkreettista neuvontaa ja käytännön vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen. Ryhmissä käsiteltävät teemat ja kutsuttavat asiantuntijat valitaan osallistujien tarpeiden mukaan.

-Nämä yritysryhmätapaamisten sparraukset olivat äärettömän hyvä keino reflektoida omaa tapaa tehdä töitä suhteessa siihen, onko se kuitenkaan rahallisesti kannattavaa, kuvaa yksi syksyn yritysryhmään osallistunut yrittäjä.

Haku kevään yritysryhmiin on käynnistynyt

Noin 3-5 yrityksen ryhmät tapaavat joko verkossa tai livenä yhteensä 4 kertaa tammi-maaliskuun aikana. Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 20.1. aamupäivästä. Osallistuminen on maksutonta, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet Seinäjoen alueen pienyritykset. 

Hae yritysryhmään klikkaamalla tätä linkkiä.

Lisätietoa

Niina Koskipalo / niina.koskipalo@intoseinajoki.fi
Riina Mansikkamäki / riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi


Yritysryhmät ovat osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa