Väsynyt mutta onnellinen.

Vai sittenkin innosta piukeana.

Intossa kaupunkikeskustan kehittämisestä vastaava Jenniina Palmu saattoi huokaista helpotuksesta viimeistään torstaina klo 17.00. Uusi kaupunkitapahtuma Makukatu tulisi onnistumaan. Eikä vain onnistumaan, vaan ylittämään kaikkien odotukset.

– Alustavien laskelmien mukaan passeja jaettiin torin infopisteellä liki 3 000 ja annoksia myytiin yhteensä jopa 13 000. Hillitön määrä ensimmäiselle tapahtumakerralle, Jenniina iloitsee. Hän oli erittäin tyytyväinen myös mukaan lähteneiden ravintoloiden määrään. Kampanja-annoksia myytiin yhteensä 15 ravintolassa.

Mikä mielestäsi vaikutti eniten näin hurjaan suosioon?

– Varmasti se, että tapahtumaa markkinoitiin ennakkoon todella paljon ja se sai näkyvyyttä myös lehdissä ja netissä. Tuotannosta vastanneet Seamkin opiskelijat tekivät ison työn, mutta niin tekivät myös mukana olleet ravintolat mainostamalla tapahtumaa.

Mikä olisi seuraava aivan mahtava juttu, jonka haluaisit toteutuvan Seinäjoen keskustassa?

– Haluaisin kokonaisen eläväisen afterwork-kulttuurin. Väki olisi viikollakin syömässä ja nauttimassa keskustan tapahtumista, peli-illoista, visailuista jne. Ihminen on laumaeläin ja ”kun muutkin lähtee, niin minäkin lähden” -asenne on meillä varsinkin aika vahva.

Haluatko sinä ehdottaa tapahtumaa Seinäjoen keskustaan? Ole yhteydessä Jenniinaan.

Ja ota seurantaan Seinäjoen keskustassa tapahtuu -somesisällöt.