Miten saisi aikaan tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä kuljetusreittejä? Paikallinen tutkimus on tuottanut tähän ratkaisun!

Jussi Rasku Seinäjoen yliopistokeskuksesta kertoo lyhyellä Pitchauksesta bisnestä -videolla tutkimuksestaan ja luodusta työkalusta automaattiseen kuljetusten suunnitteluun ja optimointiin. Tutkimuksessa on todettu, että reittien tehokkuus voi nousta jopa 5-20%.

Tutustu ratkaisuun, jonka avulla voit optimoida logistisia ratkaisuja omassa yrityksessäsi ja resurssoida viisaasti! Avoimen lähdekoodin ohjelmisto VeRyPy ajojärjestelyn automatisointiin löytyy verkosta.

Jussi Rasku työskentelee tutkijatohtorina Seinäjoen yliopistokeskuksella. Hänen tutkimusalansa ovat operaatiotutkimus, ohjelmistotekniikka ja tekoälytutkimus. Jussin intohimona on rakentaminen, liittyy se sitten elektroniikkaan, ohjelmistoihin tai johonkin muuhun käsin kosketeltavaan tai immateriaaliseen. Jussi auttaa sinua mielellään eteenpäin, ota yhteyttä. p. 050 411 8013, etunimi.sukunimi@tuni.fi

Pitchauksesta bisnestä -julkaisusarjaa toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Sarjalla halutaan tehdä alueella tehtävää tutkimusta ja sen tarjoamia mahdollisuuksia tutuksi, nostaa esiin kärkialoihin, ruoka ja teknologia, liittyviä ajankohtaisia teemoja ja luoda mahdollisuuksia globaaliinkin kasvuun Seinäjoen alueella.

Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen koordinaatio on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa.  Seinäjoen kaupunki on tämän sopimuksen myötä on osa valtakunnallista Innokaupungit-verkostoa. Innokaupungit ovat luomassa Suomesta maailman toimivinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä vuoteen 2030 mennessä! Tutustu Innokaupunkien tekemiseen osoitteessa www.innokaupungit.fi