Seinäjoen yrittäjät ry. ja Into Seinäjoki ovat jo useana vuonna järjestäneet yhteisen tapahtuman yrittäjän päivän kunniaksi. Tänä vuonna tempaistaan viemällä yrittäjät Seinäjoki business tour –kiertoajelulle ja sen jälkeen pizzalle Pizzeria Piikkiin Epstorille.

– Rentoa yhdessäoloa ja samalla tutustumista Roveksen kasvavaan yritysalueeseen. On erittäin tärkeää ja hyödyllistä, että yrittäjät saavat ajantasaista tietoa, mitä kaikkia yrityksiä alueella on. Mikä tahansa yritys voi olla potentiaalinen asiakas tai yhteistyökumppani, yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsänranta toteaa.

Business tourin on rakentanut Into Seinäjoki. Tarkoituksena on jalostaa useampia kiertoajeluita eri alueille ja eri toimialateemoille. Samana päivänä 5.9. Seinäjoella ajetaan myös ruokateemainen business tour. Se liittyy Food Days –tapahtumaan.

– Kiertoajelu on konkreettinen tapa esitellä kasvavaa kaupunkia. Esimerkiksi Roveksen alueelle rakentuu koko ajan niin paljon uusia tehtaita ja toimitiloja, että kierrosta on päivitettävä tiuhaan. Yrittäjien lisäksi kiertoajeluita on tarkoitus suunnata kaupungin päättäjille, asukkaille ja vierailuryhmille, Inton viestintäpäällikkö Sanna Männikkö kuvaa.

Yrittäjien business tour ajetaan Härmän liikenteen suurimmalla bussilla, kaksikerroksisella 91-paikkaisella Kartanon herralla.

Lisätietoja:  
Kaisa Metsänranta, Seinäjoen yrittäjät, puh. 040 765 9716
Sanna Männikkö, Into Seinäjoki, puh. 040 571 9998