Täynnä intoa jakso 1: Hanna ja Teemu Kivisalo

Voivatko molemmat tavoitella unelmiaan?

Millainen soppa syntyy, kun yhdistää bisneksen kehittäjän ja räiskyvän luovan yrittäjän? Entä jos soppaan lisää vielä perhe-elämän. Voivatko molemmat viedä määrätietoisesti omaa uraa ja unelmiaan eteenpäin?

Luovan alan yrittäjä tai ”erikoissählääjä” Hanna Kivisalo, kuten hän itseään kuvaa, tunnetaan parhaiten Sekunnit ja Tunnit -blogistaan. Hän on myös opettaja, lauluntekijä, teologi ja toimitusjohtaja, eikä vähimpänä hän on myös Teemu Kivisalon vaimo. Teemu on kuin vaimonsa vastakohta räiskyvyydessä, mutta suhtautuu suurella intohimolla yrityksensä kehittämiseen ja kasvattamiseen. Hän toimii esitys- ja av-tekniikan palveluita tarjoavan yrityksen Luova Tehdas vetäjänä.

Tämä ohjelma on osa Täynnä intoa! -keskustelusarjaa. Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

Näet kaikki jaksot osoitteessa https://intoseinajoki.fi/into-livena/

 

Lisätietoja: Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa