Mustakultainen stadion sai rinnalleen mustaa ja hopeaa

Yksityiset investoineet kymmeniä miljoonia euroja liikuntapaikkoihin Seinäjoella

Suomen komeimmaksi kehuttu jalkapallostadion Jouppilanvuoren juurella on saanut vierelleen pikkuveljen – liikuntakeskuksen, jonka muotokieli ja väritys soveltuvat erinomaisesti paikkaansa.

– Naapuri on mustakultaa, me ollaan mustahopeaa. Joku voisi vielä rakentaa alueelle mustapronssisen talon niin olisi podium täynnä, Juhani Pakari naurahtaa.

Juhani Pakari (vas.), Miko Lampi, Tapio Roiha, Jaakko Niemi-Nikkola, Laura Lehtilä (plus Lotta), Heikki Kulmala ja Kim-Jussi Nurmela tyytyväisinä uuden hallin crossfit-salissa. Kuvat: Henri Saranpää, Visio Creative

Pakari kuuluu uuden crossfit-kuntosali-fysioterapia-pyöräkauppahallin omistajiin.  2300 neliön talossa toimivat CrossFit Seinäjoki, Cycli, T2M ja Aktiivi Fysioterapia. Suurimman tilan nappaavat kiinteistön omistajat CrossFit (1440 m2) ja pyöräkauppa Cycli (870 m2). Molemmat saavat nyt kipeästi kaipaamaansa lisätilaa ja toimintaansa soveltuvammat tilat.

– Lisäksi saamme yhteyden luontoon. Sekä crossfitissä että maastopyöräbisneksessä on olennaista päästä tekemään asioita myös ulkona, Pakari tarkentaa.

Kaupungin ydinkeskustassa toimineelle T2M-kuntosalille uusi talo tarjoaa valoisat, avarat tilat ja paljon parkkitilaa pihalla.

– Sijainti on nyt todella hyvä. Pystymme kasvattamaan toiminnan volyymiä, yrittäjä Laura Lehtilä toteaa.

Niin, se sijainti. Se on nyt ison liikuntapaikkakeskittymän ytimessä. Ja siitä aiotaan ottaa kaikki ilo irti. Suunnitteilla on mm. yhteistyötä alueella treenaavien seurojen kanssa.

 

Kim-Jussi Nurmela

– Ja perheiden vanhemmille tämä on hyvä paikka tulla treenaamaan sillä aikaa, kun lapset pelaavat naapuruston halleissa, CrossFit Seinäjoen omistajiin kuuluva Kim-Jussi Nurmela toteaa.

Kolmen miljoonan euron lisäys komeaan listaan

Uuden liikuntahallin kustannukset ovat olleet 3 miljoonaa euroa. Se on upea lisä listaan, johon on 5-6 viime vuoden aikana kertynyt lähes 30 miljoonan euron arvoiset yksityiset investoinnit liikuntapaikkoihin Seinäjoella. Mukana listassa ovat mm. OmaSp Stadion, useampi padelhalli-investointi, Hoplop-talo, raviradalle tehdyt uudistukset. Suunnitteilla on vielä ainakin tennishalli ja jalkapallon treenihalli.

– Nämäkin investoinnit kuvaajat täkäläistä asennetta. Jos itse harrastaa aktiivisesti jotain eikä paikkaa ole, se tehdään. Ja samalla tarjotaan mahdollisuus muillekin harrastaa, Pekka Hunnakko Into Seinäjoesta toteaa. Hunnakko on etsinyt ja löytänyt hyviä tontteja useammille uusille halleille, mm. tälle juuri valmistuneelle hallille.

CrossFit ja T2M ovat jo aloittaneet uudessa hallissa. Cycli avaa ovensa 15.5. Yleiset avajaiset järjestetään sitten, kun koronatilanne suo.

 

 

 

Tutustu tarkemmin liikuntahallin yrityksiin:

https://www.crossfitseinajoki.com/

https://www.cycli.fi/

https://www.t2m.fi/

https://www.facebook.com/aktiivifysioterapiaseinajoki

 

Yritysten investoinnit Seinäjoelle yli miljardi euroa vuosina 2017-2021.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa