Buustia ruokabisnekseen – maaseudun monet mahdollisuudet
Oletko miettinyt, miten vauhdittaa omaa liiketoimintaa? Millaisia mahdollisuuksia ruuan ja maaseudun ympäriltä löytyy?
Tule inspiroitumaan ruoka-alan ja maaseudun pienten yritysten ja asiantuntijoiden tarinoista. Tarjolla on laaja kattaus esimerkkejä markkinoinnin vauhdittamisesta aina uudenlaisen liiketoiminnan perustamiseen asti.
OHJELMA
(tarkennuksia ohjelmaan vielä tulossa)
12:00 – 12:05 Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat, Hannele Suvanto / Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
12:05 – 12:20 Maatilakin voi olla brändi, Annukka Cederlöf, Tiluksilla
12:20 – 12:45 Osta tilalta -päivän mahdollisuudet. Päivi Töyli / Aitojamakuja.fi, Turun yliopiston Brahea-keskus & Kirsi Huhtala / Lakeuden Highland
12:45 – 13:00 Somella lisätuloja, Miika Soini / Muwex
13:00 – 13:15 Lähiruokakauppa verkossa, Joni Laitila / Tilalta.fi
13:15 – 13:30 Maatilan mahdollisuudet Green Care -palvelutuotannossa, Johanna Mäki-Rautila, Eskoo sosiaalipalveluiden kuntayhtymä
13:30 – 13:45 Kumppanuusmaatalous – vakiasiakkaita ja auttavia käsiä, Erkki Vihonen / ProAgria
13:45 – 14:00 Into tukena yrityksesi kehittämisessä, Sanna Kankaanpää / Into Seinäjoki
Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeella voit lähettää kysymyksiä aiheesta jo ennakkoon. Pyrimme saamaan esitettyihin kysymyksiin vastauksia ohjelmasisällössämme.