Vauhtia Saksan vientiin – mahdollisuuksia ruoka-alan toimijoille
Millaisia mahdollisuuksia Saksan markkina tarjoaa alueemme ruoka-alan toimijoille? Voisiko yrityksesi lähteä valloittamaan sitä?
Tässä tilaisuudessa kuulet Saksasta markkina-alueena, sekä siitä, millaisia mahdollisuuksia ruoka-alan yrityksille maa tarjoaa. Mukana esittelyissä eri organisaatioita, jotka voivat tukea juuri sinun yritystäsi vientitoiminnan aloittamisessa. Onnistuneita yrityscaseja myös ja paljon tärkeää informaatiota.
Tule mukaan kuuntelemaan, oppimaan ja verkostoitumaan!
Ohjelma:
Avaus – Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki Oy
Vientiä Saksaan, mitä pitää ottaa huomioon? Käytännönläheistä tietoa yrityskeissien muodossa – Arja Eisenblätter ja SILTA | Market Entry Germany, Mari Kutila
Vinkkejä elintarvikeviennin aloittamiseen ja kehittämiseen, Viexpon maksuton vientineuvonta – Kåre Björkstrand, Viexpo
B2B-kumppanihakuja yritysryhmille virtuaalisesti – Marko Luoma, Xport / Nordicexport
Tapahtuma järjestetään verkon välityksellä ja se on maksuton.