Bisnes ja rock kohtaavat taas yrittäjyyden ykköskaupungissa Seinäjoella! Olisi ilo saada sinut mukaan juhlimaan kanssamme kesää ja Provinssia sekä verkostoitumaan rennoissa merkeissä. Saamme nauttia yhdessä niin hyvästä musiikista, sisällöistä kuin ruoastakin.
Into Business Stagen teemana on tänä vuonna ruoka-ala ja ruokavienti. Keräämme alan toimijoita yhteen keskustelemaan muun muassa tulevaisuuden näkymistä sekä yhteistyön lisäarvosta, mutta tietenkin myös viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Ehkä löydät tapahtumasta uuden yhteistyökumppanin tai saat ideoita yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen? Olet lämpimästi tervetullut Seinäjoelle viihtymään sekä kasvattamaan verkostojasi!
Kutsu on henkilökohtainen ja tapahtuma osallistujalle maksuton.
Varaa paikkasi nopeasti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! VOIT TIEDUSTELLA PERUUTUSPAIKKOJA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi
12:00 Vapaaehtoinen Business Tour (lisätietoja alla)
Virallinen ohjelma alkaa
13:30 Rekisteröityminen tapahtumaan ja vapaata verkostoitumista
14:00 Tervetuloa
14:05 Kuinka Suomen ruokavienti tuplataan yhdessä?
Elina Ovaskainen, Maa- ja metsätalousministeriö
Elina Koivisto, Into Seinäjoki Oy
Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy
14:30 Esimerkkejä ruokaviennin tulevaisuudesta.
Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
14:45 Arvopohjaisen markkinoinnin merkitys viennin menestyksessä.
Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
15:05 Inton ja Seinäjoen terveiset
15:15 Ruokailua ja vapaata verkostoitumista
16:15 Bussit lähtevät Provinssin festivaalialueelle
16:30 Provinssin VIP-alueella meidät toivottaa tervetulleeksi Ville Koivisto, festivaalijohtaja, Provinssi
Vapaaehtoinen ohjelma
Haluamme tarjota teille vieraille entistä kattavamman kokemuksen Into Business Stageen. Halutessasi voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen jo klo 11:00 yhteisellä lounaalla ravintola Treffissä. Lounaalla on hyvä tilaisuus tutustua muihin tapahtuman osallistujiin sekä valmistautua päivään hyvän ruuan äärellä. Tarjoamme lounaan ilmoittautuneille.
Klo 12:00 bussi lähtee Framilta Business Tourille Roveksen alueelle. Kierroksen aikana esitellään Seinäjokea, ruokakaupungin toimintaa ja mahdollisuuksia sekä yrityskenttää. Lisäksi kierroksen aikana käydään vierailulla Foodwest Oy:n tiloissa.
PUHUJAT
Harri Latva-Mäenpää, toimitusjohtaja, Foodwest Oy
Harri on työskennellyt yli 10 vuotta ingredienttien/ elintarvikkeiden tutkimuksen, kehityksen ja kaupallistamisen parissa sekä tutkimus- että yrityspuolella.
Harri on tottunut toimimaan erilaisissa verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla sekä etsimään innovaatioita myös eri toimialojen rajapinnoilta.
Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
Suvi on toiminut Anoralla vuodesta 2017 lähtien johtaen väkevien alkoholijuomien markkinointia. Suvilla on vahva kokemus globaalista kuluttajamarkkinoinnista sekä kuluttajabrändien rakentamisesta mm. L’Oréalilta ja PepsiCo’lta.
Suvi on ollut kasvattamassa muun muassa Koskenkorvan myyntiä Pohjoismaissa ja muilla merkittävillä kansainvälisillä alueilla markkinointiin ja vastuullisuuten nojaten.
Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
Jari työskentelee Valio Seinäjoen tehtaanjohtajana. Hän vastaa tehtaan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä tehtaan ammattilaisten kanssa.
Jarilla on lähes 30 vuoden kokemus prosessi,- elintarvike- ja teknologiateollisuudesta, joista tuotannon- ja tehtaanjohtotehtävissä viimeiset 16 vuotta. Hän on lisäksi työskennellyt ulkomailla projektitehtävissä yhteensä 3 vuotta.
Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
Jounin vastuualueelle SaVe Logistiikalla kuuluvat mm. kiinteistö-, laatu- ja ympäristöasiat, sekä huolehtia, että laitos täyttää vientitoiminnan vaatimukset.
SaVe Logistiikalla ollaan päivittäin tiiviissä yhteistyössä tuotteiden valmistajan kanssa perheyrityksen ajatusmallin mukaisesti, eli luodaan kumppanuutta ja rakennetaan sitä kautta pitkäjänteistä yhteistyötä. SaVe Logistiikka Oy on erikoistunut pakastevarastointiin, sekä pakaste-elintarvikkeiden vientilastauksiin.
Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
Mannen vastuualueeseen kuuluu vienti Skandinaviaan sekä Baltiaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu viennin kehitys yhdessä muiden vientiorganisaatiossa työskentelevien kanssa.
Koulutukseltaan Manne on bio- ja elintarviketekniikan insinööri. Työkokemusta Atrialta on 20 vuotta, nykyisessä tehtävässä hän on työskennellyt vuoden 2023 joulukuusta alkaen. Tätä ennen hän työskenteli sika-, nauta-, sekä valmisruokatuotannossa.
PROVINSSI
Tapahtumaan sisältyy VIP-lippu torstaille 27.6. Provinssiin. Saat festarilipun saapuessasi Framille tapahtumaan. Ilmoitathan lomakkeella, mikäli saat Provinssin VIP-lipun muualta.
Provinssi täyttää Seinäjoen tehokkaasti ja majoituspaikat täyttyvät kovaa vauhtia. Ole siis nopea ja varaa majoituksesi pian!
Tiesitkö, että Seinäjoelta pääsee junalla reilussa tunnissa Tampereelle? Jos Seinäjoelta ei löydy majoitusta, pääset yölläkin kätevästi junalla Tampereelle yöpymään. Provinssista pääset rautatieasemalle taksilla tai bussilla.