Hoi, digiexpertti! Tule jeesaamaan alueen yrittäjiä

Asiantuntijana saat uuden areenan tuoda osaamistasi esiin.

Nyt on haku päällä Seinäjoen seudun digiexperteistä. Oletko se sinä, joka lähdet mukaan Inton uuteen hankkeeseen ja lähdet tukemaan alueen yritysten digitalisoitumista? Etsimme experttejä eri saroilta digiä: sisäisistä tai ulkoisista prosesseista. Experttimme osallistuvat asiantuntemuksellaan sisällöntuotantoon yhdessä OmaDigiOpas -tiimin kanssa. OmaDigiOpas tarjoaa alustan digitalisointiasiantuntijoille tavoittaa yleisöä ja tuoda esiin omaa asiantuntemustaan.

Asiantuntijana saat uuden areenan tuoda osaamistasi esiin. Parhaimmillaan se poikii sinulle jatkossa uusia asiakkuuksia. Pääset/pääsette myös mukaan digiasiantuntijayrityksistä koottavaan listaukseen, josta asiakkat voivat hakea sopivaa palveluntarjoajaa. Rahallista korvausta et tässä vaiheessa saa.

Digiexperttihakua tehdään osana Inton tuoretta Matkalla diginatiiviksi – Pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hanketta. Tavoitteena on auttaa alueemme yrityksiä hyppäämään rohkeasti digiin. Haluamme luoda tapahtumasisällöin, sparrauksin ja viestinnällisin sisällöin yrityksiin digimyönteistä ja -kiinnostunutta asennetta ja samalla lisätä yritysten tietoisuutta digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista ja verkostoista liiketoiminnan sisäisessä ja ulkoisessa kehittämisessä.

Ilmoittaudu expertiksi täällä https://omadigiopas.fi/digiexperttihaku/

 

Lisätietoja: Piia-Marika Jokela, puh. 040 550 4039, piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

 

PS: Hankkeen ensimmäinen tapahtuma tulossa 27.4.: Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla, osa 1 (tuotteistaminen)

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa