Uusi vuosi tuo uusia tuulia Intoon. Tapahtumia luotsannut Johanna Rintamäki siirtyy vuodeksi kehittämään Seinäjoen Aalto-keskusta ja Helmi Yli-Knuuttila palaa vanhempainvapaalta tapahtumakoordinaattoriksi. Helmi on Inton riveissä uusvanha kasvo – hän vastasi Inton tapahtumista 2020, jolloin korona vei tapahtumat verkkoon. Helmi odottaakin innolla livetapahtumien järjestämistä.

Odotan erityisesti sitä, että vihdoinkin pääsen järjestämään livetapahtumia, koska niissä saa suoran palautteen osallistujilta. Kun näen osallistujien saavan uusia ideoita ja verkostoituvan keskenään, ei oma fiilis voisi olla parempi tapahtuman jälkeen, Helmi kommentoi toisena työpäivänään.

Johanna ja Helmi Into Seinäjoki

Edellisten vuosien tapaan tänäkin vuonna on luvassa lähes 70 tapahtumaa, jotka tavoittavat yli tuhat osallistujaa. Vuoden 2023 teemoina korostuvat kansainvälisen työvoiman rekrytoinnin, vastuullisuuden sekä start up- ja kasvuyrittäjyyden tukeminen. Laadullisena tavoitteena on mitata sitä, pitivätkö osallistujat tapahtumaa aikansa arvoisena (experience value score).

Inton strategisena tavoitteena on lisätä vastuullisuutta kaikkeen tekemiseen – tapahtumissa se näkyy arjen tekoina. Lue lisää blogista Kohti vastuullisempia tapahtumia.

Tapahtumakalenterissa on jo mukavasti merkintöjä heti alkuvuoteen. Ensi viikolla Into on järjestämässä mm. livestudion Sitran Megatrendit julkistuksesta 12.1.23 klo 12.30 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tapahtumakentältä Aalto-keskuksen kehittämiseen hyppäävä Johanna Rintamäki odottaa uusia haasteita innolla. Kaupunki on strategiassaan linjannut yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteekseen Aalto-keskuksen saamisen UNESCON maailmanperintökohteeksi yhdessä 12 muun kaupungin kanssa sekä Visitor Center -vierailukeskuksen perustamisen Seinäjoelle. Kalenterivuoden kestävässä hankkeessa on tavoitteena luoda kansainväliset ja kotimaiset matkailijat huomioiva toimintamalli Aalto-keskukselle.

Aallon rakennukset tarjoavat upeat puitteet, vielä kun huomioimme palvelut, käytettävyyden, saavutettavuuden ja kestävän matkailun periaatteet, niin keskus pystyy palvelemaan matkailijoita nykyistä paremmin, kommentoi Johanna tulevia toimia.

 

Lisätiedot:

Helmi Yli-Knuuttila, 050 347 2200

Johanna Rintamäki, 040 592 7518