Kaakkois-Aasian (Singapore, Malesia, Thaimaa, Vietnam, Filippiinit, Indonesia) sekä Australian Suomen suurlähettiläät ja kaupalliset neuvokset vierailevat Seinäjoella tulevana maanantaina. 

Lähettiläät osallistuvat Into Seinäjoen järjestämään Bisnestä Kaakkois-Aasiaan ja Australiaan -tilaisuuteen. Sen tavoitteena on tuoda esille uusien markkinoiden mahdollisuuksia alueemme yritysten kansainvälistymisen ja viennin edistämiseen. 

– Geotalouden muutokset ravistelevat tuttuja vientimarkkinoita, mutta monille 660 miljoonan kuluttajan nopeasti kasvava Kaakkois-Aasia on tuntematon mahdollisuus. Monet alueen maat kasvavat edelleen runsaan neljän prosentin vuosivauhtia, Business Finlandin APAC-aluejohtaja (Asia-Pacific) Pekka Laitinen taustoittaa. Hän pitää tilaisuudessa yleisen markkinakatsauksen. 

Uutta kysyntää nousee Laitisen mukaan kestävän kehityksen alalta niin elintarviketeollisuudelle, uusiutuvan energian ratkaisuille sekä erilaisille digi- ja älyteknologiaratkaisuille. Uudet terveysteknologian etäratkaisut ja vanhenevaan väestöön liittyvät ratkaisut ovat myös nousussa. 

Into on järjestänyt vastaavia tilaisuuksia aiemmin mm. Ranskan, Viron, Tšekin, Lähi-idän, Italian, Slovenian, Botswanan ja Namibian markkinoista. 

– Suomen suurlähetystöt voivat auttaa yrityksiä markkinoillepääsyssä. Lähetystöjen palveluita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tilaisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yrityksille verkostoitua ja luoda kontakteja suurlähettiläiden ja kaupallisten neuvosten kanssa, tilaisuutta Intossa organisoinut Elisabet Kivimäki kannustaa. 

 

Lisätietoja: Elisabet Kivimäki, puh. 040 760 3907, elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi 

 

Täällä lisätietoa tapahtumasta ja suurlähetystöjen edustajien nimet.