Mistä löytää markkinointikumppani? Onko meillä tietoturva-asiat ajantasalla? Miten saisi parhaan hyödyn irti tilitoimistoyhteistyöstä? Pitäisikö meidän rekisteröidä oma logomme? Näistä ja monesta muusta aiheesta keskustelimme yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja purkitimme keskustelutuokiot kaikkien hyödynnettäväksi!

  • Tilineuvonta Hietakankaan Essi Hietakangas antaa vinkkejä siihen, miten yhteistyöstä tilitoimiston kanssa saa parhaan hyödyn irti ja mitä muuta tilitoimistolta kannattaa ostaa, kuin perinteiset kirjanpitopalvelut.
  • Aihio Digitalin Oskari Ilomäki käy läpi markkinointitoimiston valintaa, hyvän toimeksiannon tekemistä ja sitä, mitä kaikkea digimarkkinointi tänä päivänä on.
  • Immateriaalioikeuksiin, eli tavaramerkkien, mallisuojien, patenttien ja tekijänoikeuksien maailmaan johdattaa Paavola Legalin Olli Paavola.
  • Tietoturvan kuukausi- ja vuosihuoltoon antaa opastusta Opsecin liiketoimintajohtaja Mika Lindberg.
  • Yrityksen talouden perusteista, raporttien hyödyntämisestä ja rahoitustarpeista keskusteltiin Inton oman talousjohtajan Mikko Patanan kanssa.
Kiitos asiantuntijoillemme osaamisenne jakamisesta!

Interreg Baltic Sea Region -ohjelman rahoittamassa eRural resilience -hankkeessa kehitetään Into Seinäjoen ja muiden yrityskehittäjien palveluita, jotta voimme tukea maaseutualueilla toimivia yrityksiä luonnonvaroihin perustuvan liiketoiminnan arvon kasvattamisessa, digitalisaatiossa ja kansainvälistymisessä. Teemoina ovat niin paremman arvon saaminen luonnonvaratuotteista kuin sähköiset myyntikanavat, markkinointi, logistiikka ja pakkaukset.

eRural resilience -hankkeen omat nettisivut.