Katso inspiroivat haastattelut onnistuneista yrityskaupoista

Yrityskauppa voi avata ovia uusille mahdollisuuksille, mutta samalla se tuo mukanaan myös paljon kysymyksiä ja epävarmuutta. Oletko koskaan miettinyt, millaista on tehdä yrityskauppa? Miten prosessi etenee, mitä tulee ottaa huomioon, ja miten kaupan onnistuminen varmistetaan?

Kurkkaa kulissien taakse ja katso kolmen onnistuneen yrityskaupan tarina. Miksi kauppoihin lähdettiin, miten neuvottelut etenivät ja mitkä olivat tärkeimmät opit prosessien aikana? Inton Niina Koskipalon haastattelussa ovat Hirven Konepajan isä Marko Hirvi poikansa Eetu Hirven kanssa, Kaamos Kauneuden yrittäjät Mira Puska ja Marlene Rantala sekä SeWesTekin yrittäjä Mikko Rantala ja Euromechanicsin hänelle myynyt Antti Kuhna.

Haastatteluissa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Mistä saat apua yrityskauppaan, olit sitten ostaja tai myyjä?
  • Miten myyjän kannattaa valmistautua yrityskauppaan?
  • Mitkä tekijät edesauttavat onnistunutta kauppaa ja mitkä asiat voivat koitua sudenkuopiksi?

Olitpa siis vasta haaveilemassa omasta yrityksestä, harkitsemassa myyntiä tai muuten kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä, nämä haastattelut tarjoavat käytännönläheistä tietoa ja inspiroivia näkökulmia.
Katso haastattelut ja inspiroidu – ehkä tämä on alku omalle menestystarinallesi.

 

Perhe mukaan yrityskaupalla: Marko ja Eetu Hirvi, Hirven Konepaja Oy

Yrityskaupalla yhteiseen yritykseen: Mira Puska & Marlene Rantala, Kaamos Kauneus Oy

 

Tutustu hankkeeseen ja aiemmin tuotettuihin videoihin täällä >>

Videot on toteutettu Yrityskaupat käyntiin -hankeessa, jonka tavoitteena on aktivoida Etelä-Pohjanmaan alueella yrityskauppoihin ja kehittää edellytyksiä onnistuneisiin omistajanvaihdoksiin parantamalla eteläpohjalaisten yritysten omistajanvaihdosekosysteemin toimivuutta eri alueiden erityistarpeet huomioiden.